LIAS barnehager - Multemyra

Barnehagen ligger i nær tilknytning til naturen i Torvhaugan. Vi har en lekeplass som er delt slik at det både er lekeapparater og stort naturlig lekeområde. Vi har tre avdelinger. Karten og Tyttebæra har til sammen 24 plasser i alderen 0-3 år. Blåbæra har 18 plasser i alderen 4-5 år. Våre satsningsområder er kommunikasjon, sunt kosthold og ute-aktiviteter.

LIAS multemyra avdelinger

 • Tyttebæra og Karten

  Tyttebæra og Karten

  Er begge avdelinger for null til tre år. Vi legger stor vekt på rutiner på avdelinga for å sikre at barna blir trygge og får en forutsigbar hverdag. Rutinene gjør også at vi lærer oss mange begrep både språklig og matematisk.

  Les mer

 • Blåbæra

  Blåbæra

  Ei avdeling med barn i alderen fire - fem år.
  Det meste av tiden er hele barnegruppa samlet, men ved enkelte aktiviteter deler vi gruppa. En gang i uken er barna delt inn i førskolegruppe og fireårs-gruppe. fireåringene har språksprell før jul, etter jul har femåringene språksprell + førskolegruppe.

  Les mer

Måltider i multemyra

Det fokuseres stadig på riktig kosthold og barnehagen vil gjerne fokusere på dette i vår hverdag. I samråd med foreldrene har vi valgt å kutte alt søtt i hverdagskosten + kaker, is, brus og godterier til bursdager. Til festlige andledninger kan vi lage vafler/boller, men vi prøver å erstatte dette med frukt og grønt.

 • I Multemyra baker personalet brød hver dag, samt kjøper inn melk og sunt pålegg av ulike typer. Vi har også grønnsaker som en del av måltidet for at dette skal bli en naturlig del av barnas matvaner.
 • På fredager lager vi mat i barnehagen. Som oftest er dette varm mat. Vi prøver å lage ordentlig middag, og grønnsaker skal mest mulig være en del av den.
 • På ettermiddagen får barna frukt og/eller grønnsaker.


Kontakt oss


Multemyra barnehage

Torvhaugan 61

8370 Leknes

Telefon: 98 90 32 43

Demo

Anne Olsen

Avdelingsleder

Telefon: 76 08 86 60 / 90 65 82 23

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon for multemyra

 

Lofoten Industri AS - Vorsetøyveien 18 - Postboks 150 - 8301 Svolvær - Tlf: 76 06 85 00  | Sidene er utviklet av LIAS reklame © 2020